Tarieven

Ervaren docenten, geen studenten

In tegenstelling tot andere bijles-instituten worden de lessen bij Zilver gegeven door ervaren docenten en niet door studenten. Bovendien doen we meer dan alleen maar bijles of huiswerkbegeleiding geven. Veel meer zelfs. Zilver houdt nauw contact met alle belangrijke partijen rondom een leerling. Denk aan de docent, de mentor, teamleiders, zorgcoördinatoren, enz. Wij gaan zelfs met u als ouder mee naar school als dat de leerling helpt. Daarom kiest u voor Zilver. Voor kwaliteit en ervaring.

Fysiek en online bijles

Naast fysieke lessen in ons gebouw, hebben wij ook veel ervaring met effectief online lesgeven. Niet in grote groepen zoals de leerling dat kent, maar intensief 1-op-1 maatwerk. En met dezelfde kwaliteit als onze fysieke bijlessen. En het scheelt de leerling reistijd.

De tarieven

Een bijles duurt 60 minuten en wordt gegeven als privéles en aan kleine groepen van 2 of meer leerlingen (indien mogelijk). De lessen worden gegeven door ervaren docenten en niet door studenten.

Wij leveren altijd maatwerk, dus vraag naar de mogelijkheden.

 PrivélesGroepsles
4 lessen per maand€ 214 per maand€ 170 per maand
8 lessen per maand€ 418 per maand€ 330 per maand
12 lessen per maand€ 617 per maand€ 485 per maand
16 lessen per maand€ 811 per maand€ 635 per maand

Huiswerkbegeleiding duurt 2 uur per keer en is een intensieve begeleiding aan een kleine groep leerlingen, onder begeleiding van een ervaren docent, niet door een student.

Wij leveren altijd maatwerk, dus vraag naar de mogelijkheden.

 Tarief
4 sessies per maand€ 165 per maand
8 sessies per maand€ 320 per maand
12 sessies per maand€ 470 per maand
16 sessies per maand€ 615 per maand
20 sessies per maand€ 755 per maand

Deze lessen van de Cito- en brugklasvoorbereiding duren 60 minuten en worden gegeven als privéles en indien mogelijk aan kleine groepen van 2 of meer leerlingen. De lessen worden gegeven door ervaren docenten en niet door studenten.

Wij leveren altijd maatwerk, dus vraag naar de mogelijkheden.

 Privéles 
4 lessen per maand€ 214 per maand

De inschrijfkosten voor een leerling zijn € 25. Alle tarieven zijn per leerling en inclusief BTW. Elke maand wordt het factuurbedrag berekend op basis van het daadwerkelijke aantal lessen die maand. Het factuurbedrag kan dus per maand variëren. En hier vindt u een overzicht van onze algemene voorwaarden.

Heeft u interesse? Stuur dan een berichtje via het interesseformulier. Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. U hoort hoe dan ook snel van ons.

Speciale actie

Als u een ander kind introduceert bij Zilver, dan krijgt u 10% korting op uw eerstvolgende, reguliere maandfactuur.