Ouders en leerlingen over Zilver

Mevr. Hofland-Vernooij uit Maarssen

Wat zijn wij blij om in midden van het schooljaar in Havo 4, onze zoon bij Zilver te hebben laten starten voor bijlessen Wiskunde en Economie.
De lessen zijn altijd op een positieve, eerlijke, constructieve en in een gezellige sfeer verlopen. Ook de communicatie naar ons als ouders was prima. We zagen de resultaten (en motivatie) ineens van echt slechte cijfers naar een stijgende lijn veranderen, heel blij mee!
Nu is onze zoon ondanks de bizarre Corona-schooljaren, geslaagd met een prachtige cijferlijst, voor zowel Wiskunde als Economie een 7 op de lijst.
Dankbaar en trots, mede dankzij Danny is dit zo afgerond! Heel veel dank, wij zullen Zilver absoluut aanbevelen!

Melissa uit Utrecht

Hoi ik ben Melissa. Ik zit al een tijdje bij Zilver. Eerst voor huiswerkbegeleiding omdat het een tijdje in het 2e jaar van de middelbare niet zo goed ging met mijn cijfers. Ook vond ik het moeilijk om te plannen. Via Teddie en haar ouders, die ook een recensie hebben geschreven, hoorden mijn ouders en ik over Zilver. Mijn ouders hebben naar Monique gemaild en gevraagd of er een plaatsje vrij was. Dat kon en al snel vond er een kennismakingsgesprek plaats. Ik kon al snel starten bij Zilver. In die periode dat ik bij Zilver zat, zijn mijn cijfers supersnel omhoog gegaan. Hartstikke bedankt Monique!!!
Nu zit ik sinds bijna een jaartje bij wiskundebijles, omdat ik erg veel moeite heb met wiskunde, economie, natuurkunde en scheikunde. Monique geeft je altijd heel veel zelfvertrouwen in haar lessen, ze is altijd erg vrolijk en ze word nooit boos! Hopelijk gaat Zilver noooooit stoppen want het zijn gewoon top bijlessen!!!
Monique, hartstikke bedankt voor je support. Liefs, Melissa

Lotte uit De Meern

Hoi, ik ben Lotte en 11 jaar en volg al een poosje bijles bij Zilver voor spelling. Ik heb pas mijn rapport gekregen en dat was supergoed, dankzij de lessen die ik bij Zilver volg. Ik ga er graag naartoe, helemaal niet eng.
Groeten, Lotte uit de Meern.

Mevr. Boot uit De Meern

Beste ouders,
Mijn dochter Sammy heeft al vele jaren problemen met rekenen. Na vele testen bleek dat mijn dochter dyscalculie heeft. Dit is net als dyslexie maar dan met getallen, dus een groot rekenprobleem. Ook was zij ontzettend onzeker. We hebben gekeken wat we voor haar konden betekenen, maar hebben buiten school niets kunnen vinden. Toen ik op een dag de post ging pakken, zag mijn dochter een kaart en ging hierin zitten lezen. Ze riep me en zei: “Mama, hier wil ik graag naartoe.” Dit was een kaart van Zilver bijles en ik heb gelijk gebeld. Wij werden bijzonder goed en vriendelijk te woord gestaan door Monique. Wij werden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en we waren (en zeker mijn dochter) zeer enthousiast. Nu een aantal maanden verder is Sammy veel zekerder geworden en snapt nu veel meer van hoe het rekenen in elkaar steekt. Dus ouders, als jullie kind een leerprobleem heeft, zal ik jullie zeker aanraden om naar Zilver te gaan en dezelfde ervaring te delen zoals wij die hebben gehad.
Bianca en Monique, bedankt.

Heeft u interesse in Zilver? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Mevr. Van der Staak uit De Meern

Wij zijn heel tevreden over Zilver. Van een puber met een hekel aan Wiskunde is het nu een puber met heel veel lol in Wiskunde. Dat is toch zeker uniek! Met de uitleg en aandacht die onze dochter nu krijgt, haalt ze prachtige cijfers en ze vindt het nog leuk ook!
Monique: TOP GEDAAN!!

Teddie uit De Meern

Hallo, ik ben Teddie en ik heb sinds 1 jaar eerst huiswerkbegeleiding en later in plaats daarvan wiskundebijles. Ik ben gestopt met de huiswerkbegeleiding, omdat Monique mij heeft geleerd hoe ik op een goede en makkelijkere manier kan leren. Sinds een halfjaar zit ik op wiskundebijles. Mijn wiskundecijfers zijn van 5’en naar 8’en gegaan! Monique blijft altijd positief en helpt je op een hele goede manier! Ik heb heel veel aan haar hulp gehad!

Mevr. Kishoendajal uit Vleuten

Onze dochter Waishali was op de basisschool geen rekenknobbel. Sinds ze bij Monique lest, is ze erg vooruit gegaan met wiskunde. Ze zit nu in Havo 3 en dankzij Monique met haar kennis en leuke manier van lesgeven ben ik ervan overtuigd dat Waishali fluitend de Havo zal halen, want wiskunde was het enige struikelblok. Waishali geeft zelf aan dat ze zonder Monique nooit een voldoende op haar rapport zou halen. Ze gaat ook altijd met alle plezier naar de bijlessen.

Steven uit Vleuten

Monique maakt wiskunde leuk!
Ik volg sinds mijn tweede leerjaar VWO wiskunde bijles van Monique! Nadat ik een aantal bijlessen van een andere docent heb gevolgd, heeft het mij geen resultaat opgeleverd. Dus zijn wij op zoek gegaan naar andere bijlessen, de bijlessen van Monique dus. Wat een hemels verschil, ik begreep zomaar de wiskundestof omdat Monique op een makkelijke en leuke manier wiskunde kan uitleggen. Hierdoor zijn mijn cijfers enorm omhoog gegaan, varierend van een 7 tot zomaar een 9. Ik vind wiskunde nu zelfs leuk en volg nu nog in 3 VWO 2 x per maand een bijles. Kortom wij (mijn moeder ook) zijn zeer tevreden en kunnen iedereen haar lessen aanraden!

Stan uit De Meern

Hoi, ik had maar 4 lessen nodig en het kwartje viel…met gevolg een 7 op mijn rapport voor Nederlands. SUPER SUPER SUPER.
Groeten, Stan uit de Meern.

Mevr. Jessurun uit De Meern

In eerste instantie kwamen wij voor onze zoon bij Zilver Huiswerk terecht voor huiswerkbegeleiding. Halverwege de brugklas hebben we dit omgezet in wiskundebijles. Omdat onze zoon een vorm van dyscalculie heeft, is wiskunde, en daardoor ook andere gerelateerde vakken voor hem niet vanzelfsprekend. Bij Monique vond onze zoon een rustige, stabiele omgeving om wiskunde onder de knie te krijgen. Daarnaast heeft Monique, mede door haar ervaring als docent wiskunde en mentor van een brugklas een hele goede kijk op het onderwijs en op de manier hoe alles verloopt op een middelare school. Iets wat voor ons als ouders niet altijd makkelijk inzichtelijk is. Wat wij erg waarderen in Monique is haar persoonlijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van ons kind. Het is mooi om te zien dat zij kinderen niet behandelt al ‘standaard’, maar uitgaat van het principe dat ieder kind weer anders is. Ze heeft een scherpe kijk op ons kind en zijn ontwikkeling. Dit communiceert zij regelmatig, waardoor wij goed op de hoogte blijven. Niet alleen communiceert zij dit naar ons, maar ook naar de docenten van school als dat nodig is. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat onze zoon zich prettig en veilig voelt bij Monique. Ook zijn zijn cijfers stabiel en voldoende. Wiskunde is op deze manier geen vak meer waar hij enorm tegenop kijkt.

Heeft u interesse in Zilver? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.