Enkele ouders en leerlingen over Zilver

Joep

“Dank je (jullie) wel voor de goede en fijne bijles wiskunde. Ik zie wiskunde, psychologie, bedrijfskunde en techniek als de belangrijkste peilers. Dankzij jou heeft zij nu een ijzersterke basis wiskunde. Jij was er elke week na week voor haar. Dank hiervoor.”

Den Hartog

“Danny heeft heel goed geholpen. Hij luisterde goed wat ik moeilijk vond en sloot aan bij wat ik nodig had. Hij was ook heel enthousiast en dat motiveert. Ik heb mede dankzij zijn hulp een voldoende voor mijn wiskunde examen. Danny communiceerde goed over de voortgang en zocht contact met ouders als het nodig was om even te overleggen over de frequentie van de lessen in relatie tot het school programma.”

Kim uit Leidsche Rijn

“Onze zoon heeft wiskunde A bijles voor HAVO 5 bij Danny gehad. Danny maakte snel persoonlijk contact met onze zoon en wist hem altijd weer met humor te motiveren. Door de wekelijkse bijles bij Danny heeft onze zoon zijn 3,8 bij het eerste schoolexamen weten om te zetten naar een 6,8 als eindcijfer. Wij zullen Zilver (en specifiek Danny) aan iedereen aanbevelen.”

Mevr. Goltermann

“We zijn super happy met Zilver en vooral met juf Ellen. Ze is flexibel en kon onze dochter al heel goed helpen en haar daardoor verbeteren.”

Dhr. Van Gool

“Wij en met name onze dochter is erg blij met Zilver. Vlak voor haar examens gaf onze dochter aan toch wat hulp bij wiskunde nodig te hebben. We hebben contact opgenomen met Zilver en onze dochter heeft van Monique uitstekende begeleiding gehad. Ze was er elke keer weer blij mee en heeft met mooie cijfers haar examen gehaald, ook voor wiskunde. Wij kunnen Zilver dus zeker aanbevelen.”

Heeft u interesse in Zilver? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.