De ervaren docenten

Zilver staat voor een hoge kwaliteit. Wij stellen graag een paar van de docenten voor:

Marjan Visscher

Marjan VisscherMarjans passie is het begeleiden van kinderen. En bij Zilver krijgt ze daar alle ruimte voor. Naast haar enorme staat van dienst als docent in het basisonderwijs is zij ook al jaren remedial teacher en intern begeleider van kinderen. Daardoor heeft zij veel inzicht in de problematiek waar kinderen mee kunnen worstelen, waardoor het leren wordt belemmerd. Marjan zoekt altijd naar hun kwaliteiten, boort hun krachten aan en geeft ze daarmee zelfvertrouwen. En met dat zelfvertrouwen komt de motivatie om te leren weer terug. Een onmisbare voorwaarde om te kunnen presteren.

Koen van Andel

Koen geeft wiskunde en natuurkunde (en soms andere vakken) bij Zilver. Hij vindt het mooi om die stof voor iedereen toegankelijk te maken en leerlingen een positieve ervaring mee te geven, ook als ze die met exacte vakken niet vanzelf hebben. Koen doet dat met veel geduld, de nodige structuur, aandacht voor de leerling en zijn/haar belevingswereld en zonodig met een vleugje humor.

Toen Koen zelf op school zat, was hij vaak al een vraagbaak voor medeleerlingen. Na zijn studie werktuigbouwkunde wist hij zeker: ik wil lesgeven! Vijf jaar lang was hij docent op de universiteit en hogeschool en die ervaring zet hij nu met plezier in bij Zilver.

Asha Vasconcellos-Badal

Asha VasconcellosAsha’s basis is Wiskunde & Informatica. Ze heeft veel ervaring in het bedrijfsleven (van technisch ontwerper tot projectmanager van buitenlandse teams), maar heeft ook de lerarenopleiding gedaan. Daarna is zij opgeleid tot Transformationeel Life Coach, is afgestudeerd EFT-therapeut en heeft zij daarbij haar eigen praktijk “Zijn wie je bent”. EFT (Emotional Freedom Techniques) kan helpen bij het behandelen van o.a. dyslexie, dyscalculie, examenvrees en faalangst. Asha zet zich totaal in om een kind een goed gevoel te geven over zichzelf en over de prestaties.

Monique van der Velden

Monique T.J. van der VeldenMijn naam is Monique van der Velden en ik ben afgestudeerd in de Electrotechniek. Ooit begonnen in het bedrijfsleven om daarna via een tweede HBO-studie de overstap te maken naar het onderwijs. Nu ben ik al jaren met veel plezier wiskundedocent, onderwijsadviseur en tevens zeer betrokken mentor. Ik probeer altijd het werkelijke probleem, maar ook de kracht van een kind te achterhalen. In mijn lessen hecht ik altijd heel veel waarde aan het creëren van een veilige omgeving voor kinderen. Ik neem hen serieus, ben een luisterend oor, leer hen respectvol met elkaar omgaan en ben altijd zeer alert op pestgedrag. En naast jongens halen bij mij ook de meisjes prachtige cijfers voor wiskunde!

Marjolein Koolhaas

Marjolein KoolhaasMarjolein is naast haar werk bij Zilver docente Engels op het Griftland College in Soest, een school voor mavo, havo en vwo. Naast jarenlange ervaring in het geven van Engels in onder- en bovenbouw heeft zij ook veel ervaring als mentor en leerling (zorg)begeleider. Zij is ervan overtuigd dat met de juiste begeleiding een leerling vaak veel meer kan dan hij/ zij zelf denkt. Leerlingen komen vaak binnen met het idee dat zij die lastige Engelse taal waarschijnlijk nooit goed gaan beheersen en om ze dan te zien groeien en steeds zelfverzekerder te zien worden vindt Marjolein een voorrecht. Het is tenslotte een prachtige taal!

Danny van Duikeren

Danny van DuikerenDanny is wat je noemt een zij-instromer bij Zilver. Hij is afgestudeerd in de Technische Natuurkunde en heeft sindsdien een bak aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als technisch engineer, projectmanager en eigenaar van een eigen bedrijf. Ook heeft hij heel wat trainingen gegeven. De afgelopen jaren is hij echter zelf getraind door een paar ervaren docenten. Met zijn rust en praktische kennis voegt hij iets extra’s toe aan de bijlessen voor VMBO, HAVO en VWO bij Zilver.