Minkema College

Huiswerkbegeleiding voor scholieren van het Minkema College

De huiswerkbegeleiding bij Zilver wordt geleid door een ervaren docent (geen student) en in groepjes van maximaal 7 leerlingen. Dus het is altijd heerlijk rustig en uw kind krijgt veel persoonlijke aandacht. De docent heeft goede kennis van de leermethodes van het Minkema en helpt vakinhoudelijk én met plannen en leren. Daarnaast houdt de docent het overzicht over het huiswerk, de toetsen en de cijfers. Zo sluit de huiswerkbegeleiding optimaal aan bij uw kind, zodat het beter gaat presteren op school.

De resultaten bij Zilver zijn verbluffend, ook omdat het zo belangrijk is dat de leerling de huiswerkbegeleiding buiten het fysieke schoolgebouw krijgt, bij ons in onze prettige, rustige lokalen. En dus in kleine groepjes.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan huiswerkbegeleiding alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit. Wij zijn gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 10b in Vleuten dorp, dus zeer goed bereikbaar vanuit Woerden.