Amadeus Lyceum

Professionele huiswerkbegeleiding voor scholieren van het Amadeus

De huiswerkbegeleiding bij Zilver staat altijd onder leiding van een ervaren docent (geen student), met veel kennis van de leermethodes van het Amadeus Lyceum. De docent helpt vakinhoudelijk en helpt met plannen en leren. Daarnaast houdt de docent het overzicht over het huiswerk, de toetsen en de cijfers. Zo sluit de huiswerkbegeleiding optimaal aan bij uw kind, zodat het beter gaat presteren op school. De huiswerkbegeleiding is niet op school, maar in de rustige werkomgeving van de Zilver-locatie in Vleuten dorp, Albert Schweitzerlaan 10b.

De resultaten bij Zilver zijn verbluffend, ook omdat het zo belangrijk is dat de leerling de huiswerkbegeleiding buiten het fysieke schoolgebouw krijgt, in onze rustige leeromgeving, met maximaal 7 leerlingen tegelijk.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan huiswerkbegeleiding alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit. Wij zijn gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 10b in Vleuten dorp.