Vleuten

Zit uw kind in groep 8 in Vleuten?

Welkom bij Zilver, waar alleen ervaren docenten bijles geven, ook voor leerlingen uit groep 8 uit Vleuten. Docenten die snel het leerniveau van uw kind kunnen bepalen en kunnen verbeteren.

Zilver is gespecialiseerd in bijles in alle vakken van het primair onderwijs en verzorgt Cito-voorbereidingen. Bovendien is voor sommige leerlingen juist onze brugklasvoorbereiding ideaal om de grote stap van primair naar middelbaar onderwijs te verkleinen.

En soms is bijles niet nodig, maar kunnen onze ervaren docenten u helpen met bijvoorbeeld een juiste schoolkeuze of een second opinion voor u zijn bij het bepalen van het leerniveau van uw kind en de mogelijkheden die het heeft.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan bijlessen alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit. Wij zijn gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 10b in Vleuten dorp.