Gemeentehuis Oisterwijk

Wiskunde-bijles voor Oisterwijk en omgeving

Zilver biedt bewezen bijles wiskunde voor scholieren uit Oisterwijk en omstreken. De wiskundebijles is bedoeld voor leerlingen van het vmbo, havo onderbouw en vwo onderbouw. De lessen worden gegeven aan de Heuvelstraat 24 in Haaren, dus vlakbij.

ing. Monique T.J. van der Velden, oprichter van Zilver

Wiskunde hoeft geen moeilijk vak te zijn. Heeft uw kind er toch moeite mee, dan kan Zilver helpen. Bij Zilver bieden we maatwerk in een rustige, veilige woonkamersfeer, waar leerlingen worden begeleid door een zeer ervaren wiskundedocent. Bij elke bijles kijkt de docent per individueel kind precies welke hulp nodig is om zijn of haar wiskundeachterstand aan te pakken. Dat kan variëren van de basistechnieken bijbrengen (netjes en secuur werken) tot en met het oefenen van moeilijke sommen die bij een aankomend proefwerk aan bod kunnen komen. Zilver zorgt daarbij voor de rust, structuur, uitleg op maat en begeleiding. En de persoonlijke aandacht die toch vaak ontbreekt in een drukke klas op school. Zilver bestaat al sinds 2010 en we zijn bekend met alle lesmethodes van de middelbare scholen.

We hebben ook ruime ervaring met het begeleiden van kinderen met dyscalculie. Dyscalculie is een leerstoornis op het gebied van rekenen. Een kind met dyscalculie heeft het dus extra zwaar bij de wiskundeles op school en wordt daar soms niet begrepen. Wij weten precies welke aanpak bij het kind past.

Bekijk eens onze tarieven. Heeft u interesse in onze wiskunde-bijles? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.