Niftarlake College

Bijles voor scholieren van het Niftarlake

De vakdocenten van Zilver (geen studenten) zijn zeer ervaren en helpen regelmatig leerlingen van het Niftarlake, met goede resultaten. Daardoor gaan ze beter presteren op school. Wij kennen de lesmethodes goed en weten precies hoe we de bijles op uw kind kunnen afstemmen. Echt bijles op maat, want ieder kind is uniek.

De resultaten van bijles bij Zilver zijn bijzonder goed, mede omdat het zo belangrijk is dat de leerling de bijles buiten het fysieke schoolgebouw krijgt. En dat kan bij Zilver, in onze rustige, prettige lokalen. De bijles vliegt voorbij.

Wist u dat onze docenten u ook kunnen helpen door bijvoorbeeld een second opinion voor u te zijn, bij het bepalen van het leerniveau van uw kind en de mogelijkheden die het heeft.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan bijlessen alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit. Wij zijn gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 10b in Vleuten dorp, zeer goed bereikbaar vanuit Maarssen.