Minkema College

Bijles voor scholieren van het Minkema College

De vakdocenten van Zilver (dus geen studenten) zijn zeer ervaren en helpen regelmatig leerlingen van het Minkema, zodat ze beter gaan presteren op school. Wij kennen de lesmethodes goed en weten precies hoe we de bijles op uw kind kunnen afstemmen. Echt bijles op maat, want ieder kind is uniek. De lessen zijn niet op school, maar in de rustige werkomgeving van de Zilver-locatie in Vleuten dorp, Albert Schweitzerlaan 10b.

De resultaten van bijles bij Zilver zijn verbluffend, ook omdat het zo belangrijk is dat de leerling de bijles buiten het fysieke schoolgebouw krijgt. En dat kan bij Zilver, in onze rustige, prettige lokalen.

Wist u dat onze docenten u ook kunnen helpen door bijvoorbeeld een second opinion voor u te zijn, bij het bepalen van het leerniveau van uw kind en de mogelijkheden die het heeft.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan bijlessen alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit. Wij zijn gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 10b in Vleuten dorp, zeer goed bereikbaar vanuit Woerden.