Leidsche Rijn College

Veel ervaring in bijles voor scholieren van het Leidsche Rijn College (LRC)

De ervaren docenten van Zilver (geen studenten) helpen met regelmaat leerlingen van het Leidsche Rijn College om beter te presteren op school. Wij kennen de school en de lesmethodes goed, dus weten precies hoe we de bijles op uw kind kunnen laten aansluiten. De lessen zijn niet op school, maar in de rustige werkomgeving van de Zilver-locatie in Vleuten dorp, Albert Schweitzerlaan 10b.

De resultaten van bijles bij Zilver zijn verbluffend, ook omdat het zo belangrijk is dat de leerling de bijles buiten het fysieke schoolgebouw krijgt, bij Zilver, in onze rustige leeromgeving.

Onze docenten kunnen u ook helpen door bijvoorbeeld een second opinion voor u te zijn, bij het bepalen van het leerniveau van uw kind en de mogelijkheden die het heeft.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan bijlessen alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit. Wij zijn gevestigd aan de Albert Schweitzerlaan 10b in Vleuten dorp.