Amadeus Lyceum

Veel ervaring in bijles voor scholieren van het Amadeus

De ervaren docenten van Zilver (geen studenten) geven leerlingen van het Amadeus Lyceum net dat zetje in de rug, zodat ze na de bijles nog beter presteren op school. Wij kennen de school en de lesmethodes goed, dus weten precies hoe we de bijles op uw kind kunnen laten aansluiten. De lessen zijn niet op school, maar in de rustige werkomgeving van de Zilver-locatie in Vleuten dorp, Albert Schweitzerlaan 10b.

De resultaten bij Zilver zijn verbluffend, ook omdat het zo belangrijk is dat de leerling de bijles buiten het fysieke schoolgebouw krijgt, in onze rustige leeromgeving.

En soms is bijles niet nodig, maar kunnen onze ervaren docenten u helpen door bijvoorbeeld een second opinion voor u te zijn, bij het bepalen van het leerniveau van uw kind en de mogelijkheden die het heeft.

Stel via het interesseformulier gerust al uw vragen aan ing. Monique van der Velden. Zij kan u dan precies vertellen wat alle mogelijkheden zijn.

Trouwens, de begeleiding bij Zilver gaat veel verder dan bijlessen alleen. Met intensief contact met u als ouder én de school helpen we uw kind echt vooruit.