Wiskunde-bijles

De wiskundebijles is bedoeld voor scholieren einde basisonderwijs, VMBO, HAVO en VWO. Ook voor scholieren met dyscalculie.

Wiskunde hoeft geen moeilijk vak te zijn. Heeft uw kind er toch moeite mee, dan kan Zilver helpen. Bij Zilver werken we in een rustige, veilige woonkamersfeer, waar leerlingen worden begeleid door een ervaren wiskundedocent. Bij elke bijles kijkt de docent per individueel kind precies welke hulp nodig is om zijn of haar wiskundeachterstand aan te pakken. Dat kan variëren van de basistechnieken bijbrengen (netjes en secuur werken) tot en met het oefenen van moeilijke sommen die bij een aankomend proefwerk aan bod zullen komen. Zilver zorgt daarbij voor de rust, structuur en begeleiding.

Trouwens, Zilver heeft ook veel ervaring met effectief online lesgeven. Niet in grote groepen, maar 1-op-1 maatwerk.

Zilver heeft ook ervaring met het begeleiden van kinderen met dyscalculie. Dyscalculie is een leerstoornis op het gebied van rekenen. Een kind met dyscalculie heeft het dus extra zwaar bij de wiskundeles op school en wordt daar soms niet begrepen. Zilver weet precies welke aanpak past bij een kind.

Bekijk eens onze tarieven. Heeft u interesse in Zilver? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.