Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor scholieren einde basisonderwijs, VMBO, HAVO en VWO.

Heeft uw kind moeite met zijn of haar huiswerk? Structureel of bijv. vanwege een aankomend proefwerk? Dan kan Zilver helpen. Daarnaast zijn tegenwoordig veel ouders tweeverdieners en dus is vrije tijd schaars. Het is heel pittig om in die korte tijd een puber met zijn of haar huiswerk te begeleiden èn te controleren. Ook dan kan Zilver helpen, zodat als uw kind dan weer thuis komt, het huiswerk is gedaan en het kind lekker zijn gang kan gaan. U hoeft als ouder dan niet meer de ‘boeman’ te zijn (“Heb je je huiswerk al af?”) met een betere sfeer thuis tot gevolg.

Bij Zilver werken we met kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen in een rustige, veilige woonkamersfeer, intensief begeleid door een ervaren docent, geen student. Hier kan uw kind rustig aan het huiswerk werken, zonder de dagelijkse afleiding van het klaslokaal of de (spel)computer of TV op zijn of haar eigen kamer. Zilver zorgt voor de rust, structuur en begeleiding.

Bekijk eens onze tarieven en openingstijden. Heeft u interesse in Zilver? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.