Tarieven

Ervaren docenten, geen studenten

In tegenstelling tot andere bijles-instituten worden de lessen bij Zilver gegeven door professionals. Dat zijn ervaren docenten en geen studenten. Bovendien doen we meer dan alleen maar bijles of huiswerkbegeleiding geven. Veel meer zelfs. Zilver houdt nauw contact met alle belangrijke partijen rondom een leerling. Denk aan de docent, de mentor, teamleiders, zorgcoördinatoren, enz. Wij gaan zelfs met u als ouder mee naar school als dat de leerling helpt. Daarom kiest u voor Zilver. Voor kwaliteit en ervaring.

Fysiek en online bijles

Naast fysieke lessen in ons gebouw, hebben wij ook zeer goede ervaring met onze effectieve online lesmethode. Niet in grote groepen zoals de leerling dat kent, maar intensief 1-op-1 maatwerk. En met dezelfde kwaliteit als onze fysieke bijlessen. En het scheelt de leerling reistijd.

De tarieven

Een bijles duurt 60 minuten en wordt gegeven door een professional. Dat is een ervaren docent en geen student. Bijles is minimaal 1x per week met een minimum van 1 maand. Wij leveren altijd maatwerk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

 PrivélesMaatjes-tarief***
Bijles exact vak VO* (en eco)€ 65,50€ 52,50
Bijles overig vak VO*€ 60,50€ 48,50
Bijles PO**€ 60,50€ 48,50

* Voortgezet onderwijs
** Primair onderwijs, Cito-training / IEP eindtoets-training en brugklasvoorbereiding
*** Het aantrekkelijke “maatjes-tarief” is van toepassing als u uw kind samen met een maatje uit hetzelfde leerjaar (bijv. een klasgenoot) aanmeldt voor gezamenlijk bijles.

Interesse?

De inschrijfkosten voor een leerling zijn € 45. Alle tarieven zijn per leerling en vrijgesteld van BTW. Elke maand wordt het factuurbedrag berekend op basis van het daadwerkelijke aantal lessen die maand. Het factuurbedrag kan dus per maand variëren. En hier vindt u een overzicht van onze algemene voorwaarden.

Heeft u interesse? Stuur dan een berichtje via het interesseformulier. Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. U hoort hoe dan ook snel van ons.