Bewezen huiswerkbegeleiding

Is thuis huiswerk maken lastig? Heeft uw kind moeite met plannen? Niet als ze dat bij Zilver doen. Bij ons werken ze zelfstandig, in alle rust en onder goede begeleiding. Op locatie bij Zilver. De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor scholieren einde basisonderwijs en het gehele voortgezet omderwijs.

Vrije tijd is schaars tegenwoordig. Zeker in deze tijd. Als ouder is het heel pittig om in een beperkte tijd een puber met zijn of haar huiswerk te begeleiden èn te controleren. Ook dan kan Zilver helpen, zodat als uw kind dan weer thuis komt, het huiswerk is gedaan en het kind lekker zijn gang kan gaan. U hoeft als ouder dan niet meer de ‘boeman’ te zijn (“Heb je je huiswerk al af?”) met een betere sfeer thuis tot gevolg.

Bij Zilver werken we met kleine groepen leerlingen, die in een rustige, prettige ruimte intensief worden begeleid. Hier kan uw kind rustig aan het huiswerk werken, zonder de dagelijkse afleiding van klasgenoten of de (spel)computer of TV op zijn of haar eigen kamer. Zilver zorgt voor de rust, structuur en persoonlijke begeleiding.

Bekijk eens onze tarieven. Heeft u interesse in Zilver? Stuur ons dan een berichtje via het interesseformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.